American Car Festival Arnhem

Zondag 12 mei 2013 (Moederdag) is Arnhem voor één dag het domein van Amerikaanse auto’s, tijdens het American Car Festival. De binnenstad, Rijnkade en Kerkplein wordt van 10.00 tot 18.00 uur één grote showroom vol Amerikaanse wagens (open voor deelnemers vanaf 10.00 uur, voor het publiek vanaf 12.00 uur). De toegang is gratis. Op het Kerkplein is live muziek, er zijn Carwash babes en de horeca gaat op de Amerikaanse tour, met hamburgers, spare ribs en hot dogs. Het is dé kans voor bezitters van Amerikaanse auto’s om hun bolide te showen en voor het publiek om al die wagens te bewonderen.

Om de wagen in de binnenstad te mogen parkeren, is aanmelding vooraf noodzakelijk. De benedenkade van de Rijnkade biedt volop ruimte als Kerkplein en binnenstad vol zijn, belooft de website, al zijn daar dan ook de Kadedagen en de Kademarkt aan de gang. Een jury loopt tijdens het festival rond en kiest de mooiste Amerikaanse wagen uit. Tot en met zondag 19 mei staat de voorjaarskermis op de Markt in Arnhem, met vuurwerk op zaterdag 18 mei.

Lees ook:American Car Festival Arnhem
Lees ook:Gewonden bij Twentse Verlichte Carnavalsoptocht in Tubbergen
Lees ook:World Statues Festival 2012 in Arnhem
Lees ook:World Statues Festival 2011 in Arnhem
Lees ook:Bloemencorso van Rijnsburg naar Noordwijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>