Gewonden bij Twentse Verlichte Carnavalsoptocht in Tubbergen

De Twentse Verlichte Carnavalsoptocht in Tubbergen is vrijdagavond abrupt gestaakt na een ongeval. Op de Grotestraat moest een van de wagens een noodstop maken, waarna een deel van de wagen het publiek inreed. Een pop viel van de wagen het publiek in.

Zie ook: Optocht Roermond gaat niet door

Voor zover bekend zijn hierbij twee mensen gewond geraakt: een kind en een vrouw. De laatste moest met onbekend letsel naar een ziekenhuis gebracht. Waarom de wagen een noodstop maakte, is nog niet duidelijk. De vrolijke carnavalsoptocht werd meteen stilgelegd, maar werd rond 20.15 uur hervat.

 

Lees ook:Gewonden bij ongeluk met carnavalswagen
Lees ook:Auto botst op praalwagen tijdens carnavalsoptocht Ter Apel
Lees ook:Crash op Circuit van Zandvoort
Lees ook:Zwaargewonden door bom aan flitspaal
Lees ook:Man rijdt veel te hard op A2 en veroorzaakt ernstig ongeluk met dode en zeven gewonden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>