Holland Dance Festival 2018 in Den Haag

IMG_20161012_130717Donderdag 26 januari opent de 16e editie van het Holland Dance Festival in het Zuiderstrandtheater in Den Haag, in aanwezigheid van prinses Beatrix, prins Constantijn en prinses Laurentien. Het Source of Inspiration Gala biedt een selectie van hoogtepunten uit het festival en een optreden van het Russische Perm Opera and Ballet Theatre.

Tijdens het gala wordt de Jiri Kylian ring uitgereikt aan een persoon die een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de dans in Nederland. Tot en met 11 februari biedt het tweejaarlijkse dansfestival voorstellingen in Den Haag, Delft, Rotterdam en Amsterdam.

Lees ook:Koninklijk bezoek bij openingsgala Holland Dance Festival 2016 in Den Haag
Lees ook:Julidans 2017 in Amsterdam
Lees ook:Holland Dance 2014
Lees ook:Jubileum en zwanenzang Krisztina du Châtel
Lees ook:Koningin bij opening Holland Dance Festival

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>