Koningin bij opening Holland Dance Festival

Zaterdagavond 28 januari 2012 is koningin Beatrix aanwezig bij de officiële opening van het Holland Dance Festival in het Lucent Dans Theater aan het Spui in Den Haag. Het programma van de galavoorstelling draait rondom het thema van het festival: Source of Inspiration’. Tijdens de opening treden onder andere de topsoliste Sylvie Guillem uit Frankrijk op, de Limon Dance Company uit New York, Introdans en Nederlands Dans Theater-2.

De presentatie is in handen van acteur Jan Kooijman, voormalig danser bij het Scapino Ballet. Tijdens deze 13e editie van het tweejaarlijkse festival zijn tot en met 26 februari rond de 50 voorstellingen in Den Haag te zien van verschillende soorten dans uit binnen- en buitenland.

Lees ook:Holland Dance Festival 2012
Lees ook:Holland Dance 2014
Lees ook:Koninklijk bezoek bij openingsgala Holland Dance Festival 2016 in Den Haag
Lees ook:Nederlandse Dansdagen: 7-9 oktober in Maastricht
Lees ook:Prinses Beatrix bij 19e BalletGala Dansersfonds in DeLaMar Theater

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>