Musical Awards Gala 2018

IMG_20161012_162420Woensdag 24 januari vindt voor de 17e keer het jaarlijkse Musical Awards Gala plaats in het Circustheater in Scheveningen. Leek eind jaren ’80 geen mens het theater in te lokken voor een musical (die er in die tijd ook amper waren), inmiddels is Nederland uitgegroeid tot een musical-minded land. Wie kent niet de jaarlijkse Musical Sing-a-long, sinds jaren de afsluiting van de UITmarkt in Amsterdam. -
AVRO TROS zendt het wordt vanaf 21.30 uur life uit op NPO 1. Tijdens de groots opgezette show worden de prestigieuze awards voor Nederlands beste musicalsterren en beste producties uitgereikt. Daarnaast worden fragmenten van het nieuwe musicalseizoen getoond.

Lees ook:Tweede Paasdag: 3FM Awards Festival in TivoliVredenburg
Lees ook:Tv-tip: Musical Sing-a-Long
Lees ook:Uitmarkt 2014, landelijke opening culturele seizoen op Museumplein Amsterdam
Lees ook:Televisierring Gala 2010
Lees ook:Uitmarkt 40 jaar in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>