Nationaal Theaterweekend 2018

IMG_20160918_173500Vrijdag 26 tot en met zondag 28 januari vindt voor de derde keer het Nationaal Theaterweekend plaats, ‘het leukste weekend van het jaar’. Meer dan 70 theaters in het hele land bieden meer dan 220 voorstellingen voor één tientje en ruim 150 extra activiteiten. 

Het evenement is een initiatief van het Prins Bernhard Cultuurfonds en het Nederlands Theater Fonds en mogelijk gemaakt door de cultuurloterij van ons land, de BankGiro Loterij, de hoofdsponsor van het evenement.

Lees ook:BankGiro Loterij Nationaal Theaterweekend – vrijdag 20 t/m zondag 22 januari
Lees ook:Nationaal Theaterweekend – vrijdag 15 t/m zondag 17 januari
Lees ook:BankGiro Loterij blijft EYE steunen
Lees ook:Nederlandse theaters houden kortingsweekend in januari
Lees ook:Zuiderzeemuseum Enkhuizen: samenwerking BankGiro Loterij met vijf jaar verlengd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>