Nederlandse theaters houden kortingsweekend in januari

In januari komt er voor het eerst een Nederlands Theaterweekend, georganiseerd door het Nationaal Theater Fonds (NTF)  en het Prins Bernhard Cultuurfonds. Drie dagen lang bieden meer dan vijftig Nederlandse theaters voorstellingen aan voor een tientje. Met dit weekend ‘willen we én het theatervak vieren én het publiek op een bijzondere manier laten zien war er bij theatervoorstellingen komt kijken’, zegt Jort Vlam van de NTF.

Zie ook: Uitmarkt 2015

Naast voorstellingen kunnen bezoekers workshops volgen, een kijke achter de schermen nemen en misschien wel op het toneel kunnen slapen. ‘We nodigen iedereen uit om de magie van het theater te beleven’, zegt Adriana Esmeijer van het Prins Bernhard Cultuurfonds. Het is de bedoeling dat het weekend een blijvertje wordt en jaarlijks terugkeert. Binnenkort worden alle deelnemende theaters en het theateraanbod tijdens dit weekend bekendgemaakt.

Lees ook:Nationaal Theaterweekend – vrijdag 15 t/m zondag 17 januari
Lees ook:Nationaal Theaterweekend 2018
Lees ook:BankGiro Loterij Nationaal Theaterweekend – vrijdag 20 t/m zondag 22 januari
Lees ook:Orkest van de 18e eeuw krijgt Cultuurprijs
Lees ook:Museumprijs voor Openluchtmuseum Arnhem

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>