Gratis side-events Eurosonic Noorderslag

Groningen puilt woensdag 11 tot en met zaterdag 14 januari 2012 uit met bezoekers, artiesten en conferentie-gangers voor Eurosonic-Noorderslag (2013: klik hier). Is het festival uitverkocht: er zijn een groot aantal side- events in Amsterdam van het Noorden, zoals Groningen wordt genoemd. Veel alternatieve voor het uitverkochte festival zijn gratis. Op de eerste twee dagen van Eurosonic is er vanaf 20.00 uur Eurosonic Air op de Grote Markt, met onder meer Di-Rect, De Jeugd van Tegenwoordig en Go Back to te Zoo.

 

Wie geen ticket wist te bemachtigen, kan gratis naar A Rocket Ride to Grunn City. Stichting Muziek over Groningen (SMOG) organiseert dezelfde dagen optredens op verschillende locaties in de stad; vorig jaar traden 90 bands op verspreid over 15 locaties in de stad. Grunnsonic biedt elf Groningse bands die donderdag en vrijdag optreden. De oude Graansilo op 150 meter afstand van De Oosterpoort biedt iedere maand akoestische jamsessies; tijdens Eurosonic Noorderslag is er op donderdag tot en met zaterdag een speciaal programma. Plato Groningen en de Coffee Company bieden dagelijks instore-optredens. Donderdag is er een gratis rockavond in de Crowbar.

Lees ook:Eurosonic Noorderslag 2013 – gratis side events
Lees ook:Gratis events tijdens Eurosonic Noorderslag in Groningen
Lees ook:Eurosonic Noorderslag 2015 in Groningen
Lees ook:Woensdag 13 januari begint dertigste editie Eurosonic Noorderslag in Groningen
Lees ook:Eurosonic/Noorderslag – gratis side events

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Gratis side-events Eurosonic Noorderslag

 1. Eva

  Waardeloos! De links werken niet

    /   Reply  / 
  1. Erik Feenstra Auteur

   Dit is een bericht uit 2012 …

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>