Eurosonic Noorderslag 2013 – gratis side events

De stad Groningen wordt tot en met zaterdag 12 januari 2013 overstroomd met bezoekers, artiesten en conferentiegangers voor Eurosonic-Noorderslag (2014: klik hier). Met name het randprogramma en het aantal gratis optredens groeit: reden voor mensen zonder kaartje om ook naar ‘Amsterdam van het Noorden’ te komen. Donderdag 10 en vrijdag 11 januari staat Eurosonic Air vanaf 20.00 uur op de Grote Markt, met gratis optredens van Kyteman’s Orchestra, Chef’s Special, Noiosia, The Opposites, New Cool Collective en Handsome Poets.

 

 VPRO’s 3voor12 is bij veel events aanwezig. In het Ebbingakwartier staat de GasTerra Energy Stage, met gratis optredens van artiesten die hun roots in Groningen hebben: donderdag en vrijdag van 15.00 tot 23.00 uur. Op zaterdag is in de Cathedral in het Ebbingakwartier de gratis toegankelijke labelmarkt. Op Grunnsonic presenteert het festival in samenwerking met POPGroningen het puikje van de Groningse muziekscène: donderdag en vrijdag op bovengenoemde locaties in de binnenstad. De Graansilo op 150 meter afstand van De Oosterpoort biedt een speciaal programma. Gather Rose speelt zaterdag op Pleuropsonic side event in Café Het Meisje in de Poelestraat. Platenzaak Plato en de Coffee Company in het pand ernaast bieden veel gratis optredens van acts die op het festival staan. Daarnaast zijn er verrassingsoptredens op populaire plekken in de stad: pop-up shows, in het kader van de focus op Finland uitgevoerd door Finse bands.

Lees ook:Gratis side-events Eurosonic Noorderslag
Lees ook:Eurosonic/Noorderslag – gratis side events
Lees ook:Eurosonic Noorderslag 2013
Lees ook:Groningen: Eurosonic Noorderslag 2018
Lees ook:Eurosonic Noorderslag 2017: woensdag 11 t/m zaterdag 14 januari

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>