IFFR 2018: International Film Festival Rotterdam

IMG_20160609_123022Woensdag 24 januari begint de 47e editie van het International Film Festival Rotterdam (IFFR) met de wereldpremière van de film Jimmy, van de Zweedse filmmaker Jesper Ganslandt. De slotfilm van het festival is The Death of Stalin van Armando Iannucci. Het IFFR is een van de grootste internationale filmfestivals en staat bekend om gedurfde keuzes van nieuwe films, opkomend filmtalent en onafhankelijke filmmakers.

Tot en met 4 februari zijn er 512 korte en lange films van gevestigde namen en nieuwkomers te zien, waaronder een aantal wereldpremières. Daarnaast zijn er masterclasses, tentoonstellingen, talkshows, optredens, debatten en feesten. Er zijn verschillende prijzen te vergeven, waaronder de Hivos Tiger Award en een speciale juryprijs voor een buitengewoon artistieke prestatie.

Lees ook:International Film Festival Rotterdam – IFFR 2017
Lees ook:Koningin Máxima bij opening Internationaal Rotterdams Film Festival
Lees ook:Internationaal Film Festival Rotterdam 2014
Lees ook:IFFR – filmfestival Rotterdam
Lees ook:Internationaal Film Festival Rotterdam 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>