Nationaal Theaterweekend – vrijdag 15 t/m zondag 17 januari

Vrijdag 15 tot en met zondag 17 januari vindt de eerste editie plaats van het Nationaal Theaterweekend (2017: klik hier). Het weekend wordt gesponsord door de BankGiro Loterij en is in het leven geroepen door het Prins Bernhard Cultuurfonds en het Nationaal Theater Fonds. Iedereen kan voor een tientje naar het theater.

Doel is om een zo breed mogelijk publiek naar de Nederlandse theaters te trekken. In het hele land doen theaters aan de actie mee. Ieder deelnemend theater heeft andere voorstellingen en een eigen randprogramma.

Lees ook:Nationaal Theaterweekend 2018
Lees ook:BankGiro Loterij Nationaal Theaterweekend – vrijdag 20 t/m zondag 22 januari
Lees ook:Nederlandse theaters houden kortingsweekend in januari
Lees ook:Nationaal Museumweekend 2013
Lees ook:Stadsschouwburg Amsterdam: een internationaal eigentijds theater

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>