Tweede Paasdag: 3FM Awards Festival in TivoliVredenburg

Maandag 17 april (Tweede Paasdag) vindt in TivoliVredenburg in Utrecht het 3FM Awards festival plaats. Dan worden de 3FM Awards 2017 uitgereikt, de jaarlijkse radioprijzen voor de beste Nederlandse acts en artiesten, gekozen door luisteraar van 3FM.

De deuren gaan om 14.30 open; van 15.30 tot 24.00 uur verzorgen zeker twintig band ieder een half uur een optreden, waaronder: Kensington, Chef’Special, Jett rebel, Blaudzun, De Staat en Broederliefde. Vanaf 20.30 uur worden de 3FM Awards uitgereikt. Het festijn is uitverkocht, maar 3FM zendt vanaf 14.00 uur live uit vanuit TivoliVredenburg en op 3FM.nl kun je live meekijken in elke zaal. De uitreiking va nde awards is ‘s avonds vanaf 20.30 uur te zien op NPO 3.

Lees ook:Les Freres Carton, Jett Rebel en Chef’Special hoofdacts Fries StraatFestival 2014 in Leeuwarden
Lees ook:Slotdag Serious Request: komt er een nieuw record aan?
Lees ook:Zaterdag 14 en zondag 15 mei: LINDA.festival Hembrugterrein Zaandam
Lees ook:Breda Live 2015
Lees ook:Rembrandt Awards 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>