Zaterdag 14 en zondag 15 mei: LINDA.festival Hembrugterrein Zaandam

@Erik Feenstra

Zaterdag 14 en zondag 15 mei (Pinksteren) is het Hembrugterrein in Zaandam het domein van LINDA.festival: het eerste festival van de makers van de glossy LINDA, ‘speciaal voor de allerleukste vrouwen van Nederland’. Twee dagen shoppen, sport, spel, muziek, eten, informatieve workshops en optredens van onder andere Ali B, Jett Rebel, Chef’Special, Anita Meijer en Mis Montreal.

Maar ‘LINDA zou LINDA niet zijn als er niet meer te beleven viel’. Zoals de workshop ‘aftrekken voor vrouwen’, dat de Love Academy presenteert, sporten met Arie Boomsma, en ‘Kom een prikje halen bij de Botox bar’, een uitnodiging in een radioreclamespotje. Tickets: zie website.

 

Lees ook:Tweede editie LINDA.festival
Lees ook:Tjitske Reidinga organiseert benefietvoorstelling Geen paniek! voor LINDA.foundation
Lees ook:Linda de Mol en Kinderpostzegels samen sterk voor kwetsbare kinderen
Lees ook:Pathé Eindhoven ontvangt anderhalf miljoenste bezoeker Gooische Vrouwen 2
Lees ook:Plus Lentedagen in Ede

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>