Rembrandt Awards 2012

Maandag 12 maart 2012 ligt op de stoep voor de Amsterdamse Escape aan het Rembrandtplein de rode loper uitgerold voor de uitreiking van de Rembrandt Awards: de enige Nederlandse publieksprijzen voor film. De uitreiking gaat vanaf 18.30 uur van start. De prijzen worden sinds 1993 uitgereikt en gekozen door filmkijkend publiek in Nederland. Van 1999 tot en met 2006 werden de Rembrandt Awards niet uitgereikt, maar in 2007 blies René Mioch nieuw leven in de prijs.

 

Hij stelt samen met een vakjury een lijst samen van genomineerde films en acteurs in verschillende categorieën waarop het publiek kan stemmen: per categorie gaat een prijs naar een Nederlandse en een buitenlandse filmster of productie. De film ‘Gooise Vrouwen’ maakt zes keer kans op een Rembrandt Award. Nominaties: klik hier.

Lees ook:Rembrandt Awards 2011
Lees ook:Genomineerden Hospitality & Style Awards 2016 bekendgemaakt
Lees ook:Nederlands Film Festival 2013
Lees ook:Nederlands Film Festival 2011
Lees ook:Uitreiking Gouden Kalveren 2010

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>