Slotdag Serious Request: komt er een nieuw record aan?

Serious Request is de laatste dag ingegaan en als het zo doorgaat als tot nu toe, stevent de 3FM-actie af op een nieuw record. De tussenstand was de afgelopen vijf dagen telkens hoger als vorig jaar in Leeuwarden, toen uiteindelijk 12,3 miljoen euro werd opgehaald, dat jaar het hoogste bedrag dat de actie ooit had opgebracht. Vorig jaar was het doel geld voor tegengaan van kindersterfte door diarree, dit jaar gaat de opbrengst naar vrouwen en meisjes die het slachtoffer zijn geworden van seksueel geweld in conflictgebieden.

Woensdagavond 24 december (kerstavond) worden Gerard Ekdom, Coen Swijnenberg en Domien Verschuuren rond 21 uur ‘bevrijd’ uit het Glazen Huis op de Grote Markt in Haarlem. Dan hebben ze zes etmalen zonder dat ze iets mochten eten, non-stop radio gemaakt. Een nieuw record is niet het einddoel, maar mooi meegenomen. De dj’s gaan naar het podium op het Houtplein, waar het slotfeest wordt gehouden. Vanaf 16 uur zijn daar optredens van onder meer Jett Rebel, Chef Special, Kensington en Afrojack. Als de dj’s aankomen, wordt de eindstand bekendgemaakt. Update: de actie heeft een nieuw record van 13.3680.438 euro opgeleverd.

Lees ook:Megadrukte laatste dag Glazen Huis Leiden
Lees ook:Serious Request stevent af op record
Lees ook:Leeuwarden maakt zich op voor slotdag Serious Request
Lees ook:Giel Beelen dit jaar niet in Glazen Huis
Lees ook:Dj’s Giel, Coen en Paul in Glazen Huis Leewarden voor Serious Request

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>