Tv-tip: Musical Sing-a-Long

Wie op zondagavond niet naar de Uitmarkt wil of kan, maar toch cultuur wil meepikken:  zondagavond 31 augustus 2008 is vanaf de Uitmarkt in Amsterdam live op tv te zien: de slotmanifestatie op het hoofdpodium op het Java-eiland. Chantal Jansen en Frits Sissing presenteren de Musical Sing-a-Long.

 

Onder begeleiding van het Metropole Orkest zingen bekende musicalsterren bekende nummer uit oude,maar ook nummers uit nieuwe musicals, die komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zullen zijn. Chantal Jansen en Frits Sissing moedigen het publiek aan om mee te zingen. De AVRO zendt de voorstelling live uit op Nederland 1, 21.30 uur.

Lees ook:Festival Classique 2010 in Den Haag
Lees ook:Wereldpremière musical Petticoat in Carré
Lees ook:Musical Classics in Ahoy Rotterdam
Lees ook:Uitmarkt Amsterdam: Landelijke opening cultureel seizoen 2016
Lees ook:Musical Joseph in Beatrix Theater Utrecht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>