Bloemencorso van Rijnsburg naar Noordwijk

Zaterdag 16 augustus 2008 rijdt voor de 63e keer het Bloemencorso van Rijnsburg via Katwijk naar Noordwijk (update 2013: klik hier). Op 15 augustus zijn vanaf 19.00 uur de praalwagens en versierde personenauto’s te bewonderen in de grote aanvoerhal van FloraHolland in Rijnsburg. De dag erop trekt de stoet vanaf 13.30 uur door Rijnsburg, Katwijk en Noordwijk. Vanaf zaterdagavond tot en met zondagavond zijn de wagens te bezichtigen aan de Koningin Wilhelminaboulevard in Noordwijk aan Zee.

 

Thema dit jaar is ‘Nederland in bedrijf’. De wagens verbeelden economische activiteiten als sierteelt, toerisme, handel, transport, visserij, technologie, ruimtevaart en klimaattechniek. In totaal nemen 60 praalwagens en auto’s, veel figuranten en muziekkorpsen aan het bloemencorso deel. Omroep MAX rijdt mee met een eigen versierde wagen en zendt op zondag 17 augustus het Bloemencorso om 12.00 uur op Nederland 2 uit. Daarmee is na ruim 8 jaar het Corso terug bij de Publieke Omroep.

 

 

 

 

Lees ook:Bloemencorso Rijnsburg 2010
Lees ook:Flower Parade 2014 Rijnsburg, Noordwijk en Katwijk
Lees ook:Zaterdag 13 augustus: Flower Parade Rijnsburg 2016
Lees ook:Bloemencorso trekt door Rijnsburg, Katwijk en Noordwijk
Lees ook:Flower Parade Rijnsburg 2017

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Bloemencorso van Rijnsburg naar Noordwijk

  1. Pingback: Bloemencorso Sint Jansklooster hoort bij de topdrie | Eropuit

  2. Pingback: Bloemencorso Leersum ‘ontmoeting met dahlia’ | Eropuit

  3. Pingback: Bloemencorso Eelde ‘mooiste van Europa’ | Eropuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>