World Statues Festival 2011 in Arnhem


Zaterdag 24 en zondag 25 september 2011 is Arnhem het domein van de 7e editie van het World Statues Festival (2013: klik hier): het grootste kampioenschap voor levende standbeelden ter wereld, het WK Living Statues. Zaterdagavond is Statues by Night: levende standbeelden met een knipoog naar dans, muziek, theater en lichtkunst. Zondag strijden meer dan 200 deelnemers: kids, amateurs en professionals.

Ze treden op van 13.00 tot 17.00 uur in de binnenstad van Arnhem. Alle kinderen staan op de Markt en alle amateurs en profs langs een route door de binnenstad. Daarnaast zijn er straattheateracts in de stad en een muzikaal theaterprogramma op het Kerkplein. Om 17.00 uur komen alle levende beelden samen in de Eusebiuskerk. Om 17.30 uur begint de de parade op het Kerkplein. De dag wordt afgesloten met de prijsuitreiking, waaronder de publieksprijs. Beide dagen zijn gratis.

Lees ook:Arnhem World Statues Festival
Lees ook:World Living Statues Festival in Arnhem – by Night in Ede
Lees ook:World Statues Festival Arnhem 2013
Lees ook:World Statues Festival 2012 in Arnhem
Lees ook:World Statues Festival Arnhem

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>