Vliegerfestival Scheveningen 2017

Zaterdag 23 en zondag 24 september vindt op het strand van Scheveningen voor de 39e keer het Vliegerfestivak Scheveningen plaats, het grootste internationale vliegerevenement van Nederland. Dan ziet de Haagse badplaats ‘ze weer vliegen’: vliegers in alle soorten en maten: zaterdag van 11.00 tot 21.30 uur en zondag van 11.00 tot 17.00 uur. Viegeraars uit binnen- en buitenland zijn aan het werk op het strand ten noorden van De Pier.

Zie ookJust Peace Festival Den Haag

Op zaterdagavond begint om 20.00 uur het nachtvliegeren en gaan de vliegers met lampjes de lucht in. Naast het demonstratieterrein is er genoeg plek op het strand om zelf te vliegeren. Beginners en ervaren vliegers, groot en klein, iedereen is welkom met z’n eigen vlieger. Voor kinderen zijn er meerdere workshops vliegers maken, maar ze zijn ook kant-en-klaar te koop bij een van de stands.

Lees ook:Vliegerfeest Scheveningen: zaterdag 24 en zondag 25 september
Lees ook:Vliegerfestival Scheveningen 2010
Lees ook:Mascotte Vliegerfestival Scheveningen 2011
Lees ook:Vliegerfeest Scheveningen 2013
Lees ook:Vlieger feest Scheveningen 2015

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>