Mascotte Vliegerfestival Scheveningen 2011

Z aterdag 17 en zondag 18 september 2011 beleeft Scheveningen voor de 33e keer het Mascotte Vliegerfestival (2013: klik hier). Voor het Kurhaus is het demonstratieveld uitgezet.

 

Beide dagen zijn er van 11.00 tot 18.00 uur verschillende wedstrijden in verschillende categorieën. Programma: zie website, al hangt het natuurlijk van de wind af of en wanneer er gevliegerd kan worden. De wedstrijden vinden plaats in een eigen wedstrijdvak op het strand. Demonstraties zijn er in de mascotte Kite Arena, bijvoorbeeld van Japans en Historisch vliegeren. Daarnaast is er de KinderArena voor kleine vliegeraars. Naast het demonstratieterrein is voor bezoekers plek genoeg om zelf ook te komen vliegeren. Op de Boulevard staan stands om vliegers te kopen. Aan de noordzijde van de Pier wordt een poging ondernomen om de Mega Rey, de grootste vlieger ter wereld, te laten vliegen.

Lees ook:Vliegerfestival Scheveningen 2010
Lees ook:Vliegerfeest Scheveningen 2013
Lees ook:Vliegerfeest Scheveningen: zaterdag 24 en zondag 25 september
Lees ook:Vliegerfestival Scheveningen 2017
Lees ook:Vlieger feest Scheveningen 2015

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>