Just Peace Festival in Den Haag – 21 t/m 25 september

Woensdag 21 september is het de Internationale Dag van de Vrede. Tot en met 25 september vindt in Den Haag – de internationale stad van vrede en recht – het Just Peace Festival plaats, met onder meer tentoonstellingen, een UN-conferentie, optredens, films en programma-onderdelen rondom kinderen en vluchtelingen.

Zie ook: De Parade van IEDER1 in Amsterdam

Zaterdag vindt de Vredesloop plaats, World Press Photo in het Atrium van het Haagse stadhuis zijn foto’s van World Press Photo te zien, Di-Rect verzorgt een bijzonder concert in het Kurhaus en bij het Vredespaleis is een Vredeswenstuin ingericht. Zondag 25 september zetten organisaties als het Internationaal Strafhof, het Internationaal Gerechtshof en de Organisatie voor het Verbod op Chemische Wapens (OPCW) hun deuren open voor het publiek.

Lees ook:Prins Constantijn reikt World Press Photo 2014 Award uit
Lees ook:Prins Constantijn reikt World Press Photo 2010 uit
Lees ook:Koning bij viering eeuwfeest Vredespaleis Den Haag
Lees ook:World Press Photo 2014
Lees ook:World Press Photo 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>