Vliegerfeest Scheveningen 2013

Zaterdag 28 en zondag 29 september vindt op het strand van Scheveningen voor de 35e keer het Vliegerfeest plaats (2015: klik hier). Dan ziet de badplaats ‘ze weer vliegen’ in alle soorten en maten, met vliegershows van topniveau in verschillende thema’s. Op beide dagen wordt gevliegerd tussen 12.00 en 17.00 uur. Van 13.00 tot 16.00 uur is er een workshop Vliegeren bij The Tai Box. Zaterdagavond wordt vanaf 20.00 uur gevliegerd.

Meer dan 200 vliegeraars uit vijf continenten en bijna twintig landen vertonen hun kunnen en kunsten op het strand. Er zijn demonstraties van topformaat in verschillende discipline, zoals: powerkiting, Stuntvliegeren en mega kite éénlijns-vliegeren. En passant vindt ook de finale van het Nederlands Kampioenschap stuntvliegeren plaats. De shows bieden een adembenemende kleurenpracht met vliegers in alle soorten en maten,. Naast het demonstratieterrein is plek genoeg om zelf ook een eigen vlieger op te laten.

 

Lees ook:Vliegerfeest Scheveningen: zaterdag 24 en zondag 25 september
Lees ook:Mascotte Vliegerfestival Scheveningen 2011
Lees ook:Vliegerfestival Scheveningen 2010
Lees ook:Scheveningen Vliegerfestival 2012
Lees ook:Vlieger feest Scheveningen 2015

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>