Vlieger feest Scheveningen 2015

Zaterdag 26 en zondag 27 september vindt op het strand van Scheveningen voor de 37e keer het Vlieger Feest Scheveningen plaats (2016: klik hier). Dan ziet de Haagse badplaats ‘ze weer vliegen’ in alle soorten en maten. Meer dan honderd vliegeraars uit binnen- en buitenland maken er een spektakel van. Het juiste tijdschema hangt af van het weer (maar dat zit wel snor) en vooral van de wind.

Zaterdagavond begint om 20.00 uur het nachtvliegeren, een avondshow met duizenden lichtjes. Voor kinderen is er beide dagen van 14.00 tot 15.30 uur een workshops vliegers maken en daarna zelf vliegeren. Op beide dagen zijn er demonstraties met onder andere Revolution Kites op muziek, de grootste vlieger ter wereld (de megabyte) en de beste allround sportvliegeraar van Europa Stephen versteegh is van de partij. Wie zelf wil vliegeren: een stand van Zonlicht op de Boulevard verkoopt allerlei vliegers.

 

Lees ook:Vliegerfestival Scheveningen 2010
Lees ook:Vliegerfestival Scheveningen 2017
Lees ook:Vliegerfeest Scheveningen: zaterdag 24 en zondag 25 september
Lees ook:Scheveningen Vliegerfestival 2012
Lees ook:Mascotte Vliegerfestival Scheveningen 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>