Vliegerfeest Scheveningen: zaterdag 24 en zondag 25 september

@Erik Feenstra

Zaterdag 24 en zondag 25 september vindt op het strand van Scheveningen voor de 38e keer het Vliegerfeest Scheveningen plaats, het grootste vliegerevenement van Nederland. Dan ziet de Haagse badplaats ‘ze weer vliegen’: vliegers in alle soorten en maten: zaterdag van 11.00 tot 21.30 uur en zondag van 11.00 tot 17.00 uur. Meer dan honderd vliegeraars uit binnen- en buitenland zijn aan het werk op het strand ten noorden van De Pier.

Zie ook: Just Peace Festival Den Haag

Dit jaar zijn er vliegershows met verschillende thema’s: topsport, historie, natuur, cultuur, wetenschap, kunst, technologie en science fiction. Daarnaast zijn er demonstraties in powerkiting, stuntvliegeren en megakite-éénlijsvliegeren. Op zaterdagavond begint om 20.00 uur het nachtvliegeren en gaan de vliegers met lampjes de lucht in. Naast het demonstratieterrein is er genoeg plek op het strand om zelf te vliegeren. Beginners en ervaren vliegers, groot en klein, iedereen is welkom met z’n eigen vlieger. Voor kinderen zijn er meerdere workshops vliegers maken, maar ze zijn ook kant-en-klaar te koop bij een van de stands.

Lees ook:Vliegerfestival Scheveningen 2017
Lees ook:Vliegerfeest Scheveningen 2013
Lees ook:Vliegerfestival Scheveningen 2010
Lees ook:Vlieger feest Scheveningen 2015
Lees ook:Scheveningen Vliegerfestival 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>