Serious Request stevent af op record

Serious Request stevent af op een record. De Oude Markt in Enschede is sinds 18 december 2012 dag en nacht het bruisend hart (2013: klik hier). Toen sloot Carice van Houten de deur van het Glazen Huis. Maandagavond (kerstavond) komen de drie Dj’s van 3FM naar buiten die er sindsdien zonder eten dag en nacht platen draaien in ruil voor een donatie. De opbrengst gaat dit jaar naar babysterfte. Daarnaast zijn er in het hele land tal van acties om geld in te zamelen.

Zaterdagavond was de 4 miljoen euro al gepasseerd: stond de teller vorig jaar na de vierde dag op iets minder dan 2 miljoen, dit jaar is dat met 4.292.293 miljoen ruim tweemaal zoveel. Vorig jaar werd uiteindelijk ruim 8,6 miljoen euro opgebracht. Het Glazen Huis stond toe n in Leiden.

Lees ook:Serious Request – de laatste loodjes
Lees ook:Megadrukte laatste dag Glazen Huis Leiden
Lees ook:Dj’s Giel, Coen en Paul in Glazen Huis Leewarden voor Serious Request
Lees ook:Serious Request zamelt dit jaar in voor strijd tegen diarree
Lees ook:Serious Request 2012 in Enschede

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>