Megadrukte laatste dag Glazen Huis Leiden

Vanavond, kerstavond, worden de drie dj’s Gerard Ekdom, Coen Swijnenburg en Timur Perlin uit het Glazen Huis bevrijd, waar ze sinds zondag zonder eten opgesloten zitten en non-stop platen draaien om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor 3FM Serious Request. In het hele waren er ludieke inzamelingsacties gehouden: klusjes doen, wandeltochten en andere acties, allemaal voor het goede doel: dit jaar moeders in oorlogsgebieden. De hele week is het dag en nacht feest op de Leidse Beestenmarkt voor het Glazen Huis, maar vandaag is het extra druk met mensen die geld komen brengen.

Gisteren stond de teller op meer dan 3,5 miljoen euro. Vorig jaar stond het Glazen Huis in Eindhoven. Toen was er na vijf dagen 3,1 miljoen euro binnen en kwam het eindbedrag uit op het recordbedrag van 7,1 miljoen euro. De hoop (en stiekeme verwachting0 is dat dit record in leiden ruimschoots zal worden gebroken. Vanavond wordt het binnengebrachte eindbedrag bekendgemaakt en barst een spetterend eindfeest los met optredens van Racoon, Di-Rect, Waylon en Armin van Buuren. Nederland 3 zendt van 19.50 tot 22.00 uur een rechtstreeks verslag uit. Volgend jaar staat het Glazen Huis in Enschede.

Lees ook:Serious Request – de laatste loodjes
Lees ook:Serious Request stevent af op record
Lees ook:Dj’s Giel, Coen en Paul in Glazen Huis Leewarden voor Serious Request
Lees ook:Leiden in de ban van Serious Request
Lees ook:Serious Request – prinses Margriet sluit Glazen Huis

1 Reacties // Reageer

One thought on “Megadrukte laatste dag Glazen Huis Leiden

  1. iris

    hoihoihoihoihoihoihoihoihoi

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>