Giel Beelen trekt rond voor Serious Request

Radio 3FM dj Giel Beelen zit dit jaar niet opgesloten in het Glazen Huis, 18-24 december in Leiden: één van de regels is dat een dj dat drie jaar achtereen mag, maar dan een keer moet overslaan (2014: klik hier). De bekende radio-dj heeft daar een ludieke  oplossing voor gevonden: op zijn website schrijft hij hoe hij met een circuskar door het land trekt om geld voor Serious Request in te zamelen en iedere avond een bonte avond aanbiedt: Circus Request.

Overdag maakt hij de stad waar hij heentrok onveilig, om zoveel mogelijk mensen nieuwsgierig te maken en geld in te zamelen. Maandag stond hij in Sittard: daar sloot hij drie lokale dj’s op in een eigen Glazen Huis en kreeg van de baas van Pinkpop, Jan Smeets, een opdracht: zoveel mogelijk mensen in een circustent bij elkaar krijgen, om van de burgemeester 5.000 euro te krijgen. Daarna ondernam hij meerdere ludieke acties, zoals biertjes verkopen in een Kerstmannenpak. ’s Avonds was Poppodium Fenix zijn domein. Giel’s programma ziet er als volgt uit:

Dinsdag 20/12: Metropool Hengelo

Woensdag 21/12: Luxor Live Arnhem

Donderdag 22/12: Vera Groningen

Vrijdag 23/12: 013 Tilburg met onder meer Racoon en The Opposites

Zaterdag 24/12: Glazen Huis gaat open

 

Lees ook:Dj’s Giel, Coen en Paul in Glazen Huis Leewarden voor Serious Request
Lees ook:Megadrukte laatste dag Glazen Huis Leiden
Lees ook:Giel Beelen dit jaar niet in Glazen Huis
Lees ook:Haarlem klaar voor 3FM Serious Request
Lees ook:Serious request 2014 – Glazen Huis in Haarlem, zonder Giel

1 Reacties // Reageer

One thought on “Giel Beelen trekt rond voor Serious Request

  1. jeppa123

    Jaartje is snel voorbij gegaan, heb er alweer zin in. Zag net een lijst welke veelbelovend is! Vond het hier Pinkpop 2012.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>