Dj’s Giel, Coen en Paul in Glazen Huis Leewarden voor Serious Request

Het Glazen Huis staat dit jaar op het Wilhelminaplein in Leeuwarden, met de 3FM dj’s Giel Beelen, Coen Swijnenberg en Paul Rabbering. Dat maakte de zendermanager Wilbert Mussert vandaag bekend tijdens de Coen & Sander Show op 3FM. Zij laten zich van 18 tot en met 24 december vrijwillig zonder eten opsluiten in het huis,om er non-stop radio te maken: 3FM Serious Request. Doel is zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de strijd tegen kindersterfte door diarree. Luisteraars kunnen verzoeknummers tegen betaling aanvragen. Daarnaast organiseren veel mensen door het hele land geld ludieke acties om geld in te zamelen.

Voor Giel wordt dit de achtste keer, voor Coen de vierde en voor Paul de tweede keer. De opbrengst gaat naar het Rode Kruis, die het geld gaat gebruiken voor sanitaire voorzieningen, training en informatie over goede hygiëne. Gerard Ekdom zat er de afgelopen vier jaar bij, maar dit jaar niet. Hij zal tijdens de inzamelingsweek zijn eigen eetcafé openen in Leeuwarden. Vorig jaar stond het Glazen Huis in Enschede. De actie bracht toen ruim 12,2 miljoen euro op, dat werd gebruikt voor het terugdringen van kindersterfte. Volgend jaar staat het Glazen Huis in Haarlem.

Zie ook: Armin Only in Ziggo Dome.

Lees ook:Serious Request 2013 – Glazen Huis staat in Leeuwarden
Lees ook:Serious Request 2011 – Glazen Huis staat in Leiden
Lees ook:Haarlem klaar voor 3FM Serious Request
Lees ook:Serious request 2014 – Glazen Huis in Haarlem, zonder Giel
Lees ook:Megadrukte laatste dag Glazen Huis Leiden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>