Serious Request – de laatste loodjes

Serious Request is bezig aan haar laatste loodjes. Oude Markt in Enschede is sinds 18 december dag en nacht het bruisend hart. Toen sloot Carice van Houten de deur van het Glazen Huis. Vanavond (kerstavond) worden de 3FM-Dj’s Giel Beelen, Gerard Ekdom en Michiel Veenstra,  om 21.00 uur ‘bevrijd’ uit hun vrijwillige gevangenschap, waarbij ze een week lang zonder eten dag en nacht platen draaiden in ruil voor geld.

Om 16.00 uur begint de eindshow op het Van Heekplein, met optredens van onder andere Caro Emerald, Kane, Ilse de Lange en Go Back To The Zoo. Om 21.25 uur wordt de eindstand van Serious Request 2012 bekendgemaakt. Vanaf 19.30 uur zendt BNN een live verslag uit op Nederland 3. De opbrengst gaat dit jaar naar babysterfte. Daarnaast zijn er in het hele land tal van acties om geld in te zamelen Zondagavond stond de teller op ruim 6 miljoen. Zaterdag was de stand met 4.292.293 miljoen ruim tweemaal zoveel als vorig jaar, toen het Glazen Huis in Leiden stond. Toen werd uiteindelijk ruim 8,6 miljoen euro opgebracht.

Lees ook:Serious Request stevent af op record
Lees ook:Megadrukte laatste dag Glazen Huis Leiden
Lees ook:Leeuwarden maakt zich op voor slotdag Serious Request
Lees ook:Dj’s Giel, Coen en Paul in Glazen Huis Leewarden voor Serious Request
Lees ook:Serious Request 2012 in Enschede

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>