Parcours Maastricht

Net als veel andere steden kent ook Maastricht haar hoogsteigen zusje van de Uitmarkt in Amsterdam: Het Parcours. Op zaterdag 13 en zondag 14 september 2008 is het niet alleen Open Monumentendag, maar wordt ook het nieuwe culturele seizoen in de binnenstad van Maastricht geopend (editie 2012: klik hier).

 

 

Op beide dagen is er van 12.00 tot 19.00 uur van alles te beleven in Maasticht: een informatiemarkt op Plein 1992, binnen -en buitenpodia, rondleidingen door musea, beeldende kunst van Maasterclass op verschillende plekken in de stad (eerder te zien op de TEFAF). De NS adviseert met de trein te komen: vanaf het treinstation is het tien minuten lopen naar de binnenstad.

 

 

 

 

Lees ook:Uitmarkt 2010 in Amsterdam
Lees ook:Jazz in the Woods Apeldoorn 2012
Lees ook:Parcours Maastricht 2009
Lees ook:During TEFAF in Maastricht
Lees ook:Het Parcours 2012 in Maastricht

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Parcours Maastricht

 1. ben heutmekers

  in de aankondiging van het parcours Maastricht 2009 zit een foutje. Het betreft ‘t weekend van 12 en 13 september en niet zoals aangegeven 13 en 14 september. De laatsgenoemde datum is een maandag.

    /   Reply  / 
 2. Erik Feenstra

  Het bericht is van vorig jaar en gaat over het Parcours 2008.

    /   Reply  / 
 3. Pingback: Autovrij Uitfeest Utrecht | Eropuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>