During TEFAF in Maastricht

Tijdens de 28e editie van de TEFAF in de MECC in Maastricht laat de Bourgondische stad aan de Maas zich van haar beste kant zien: During TEFAF. ‘Ook de stad en de Euregio bruisen met spraakmakende (inter) nationale exposities, theater, muziek, dans en special events’, aldus de aankondiging. Een passe-partout kost 25 euro en biedt vrijdag 13 tot en met zondag 22 maart gratis toegang tot 16 musea en venues in Maastricht en de Euregio.

Daarnaast biedt de pas 10% korting op voorstellingen in Theater aan het Vrijthof en op toegang tot de Maastricht Antiquarian Book & Print Fair (MABP 2015) in de Sint Janskerk.  De During TEFAF-pas is te koop bij de musea, Theater aan het Vrijthof en VVV Maastricht. Winkeliers, galeries en culturele instellingen verrassen het publiek met kunstexposities in etalages: de TEFAF Parade, dit jaar met als motto ‘Made in Maastricht’. Vrijdag 20 tot en met zondag 22 maart is het Vrijthof voor de derde keer het decor van City Polo Maastricht, met poloteams uit binnen- en buitenland (tickets: zie website). Theater aan het Vrijthof presenteert zaterdag 21 maart voor de 13e keer het Jazz Maastricht Festival.

Lees ook:Maastricht: During TEFAF 2014
Lees ook:During TEFAF Maastricht 2012
Lees ook:Tijdens TEFAF – Jazz Maastricht Masters 2011
Lees ook:Masters of Jazz in Maastricht tijdens TEFAF
Lees ook:TEFAF 2010 in MECC Maastricht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>