Het Parcours 2012 in Maastricht

Zondag 2 september 2012 vindt in Maastricht de 17e editie van Het Parcours plaats: de regionale opening van het culturele seizoen, met een theatermarkt en allerlei gratis culturele activiteiten in de hele binnenstad en in Wijck aan de andere kant van de Maas. De hele binnenstad is tot 19.00 uur autovrij, Wijck zelfs tot 22.00 uur. Naast een informatiemarkt zijn er meer dan 150 voorstellingen.

Het Parcours valt samen met de 27e editie van MosArte op het Oonze Lieve Vrouweplein en de Hondertmarck, een Euregionale kunstmanifestatie met beeldend kunstenaars uit Limburg, België en de rest van Nederland. De Parcoursroute loopt van het station in de richting van het Vrijthof, dan via het Amorsplein naar het Onze Lieve Vrouweplein, rondom de Helpoort en het Stadspark en via de Sint Pieterstraat en de Hondsstraat weer terug. Het Vrijthof is het kloppend hart. De toegang is gratis.

Lees ook:Parcours Maastricht 2009
Lees ook:Cultuurzomer Maastricht 2013
Lees ook:Orgelfestival L’Europe & L’Orgue Maastricht’
Lees ook:During TEFAF in Maastricht
Lees ook:Orgelfestival Maastricht 2015

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>