Première Ushi Must Mary

IMG_20160511_193957Maandag 11 februari 2013 gaat de film Ushi Must Mary van Wendy van Dijk in première in Pathé Tuschinski in Amsterdam (klik hier voor de trailer). Donderdag 14 februari (Valentijnsdag) is de film voor het eerst voor het grote publiek te zien. Haar moeder vindt het hoogste tijd dat ze gaat trouwen en zoekt een enorme sumoworstelaar uit om met haar dochter door het leven te gaan. Ushi heeft korte tijd om een alternatief te zoeken. Typetje Ushi beleefde haar comeback op het Televisier-Ring Gala in 2008, maar kwam daarna snel terug voor een nieuwe serie interview met bekendheden.

Voor de film kroop Wendy van Dijk wekenlang in de huis van het succesvolle Japanse typetje. Eerder werd al bekend dat de 42-jarige presentatrice het na deze première wat rustiger aan gaat doen: Ushi gaat voorlopig de ijskast in. Van Dijk: ‘We zien de film nu even als eindpunt. Maar zeg nooit ‘nooit’. Stel dat de film een succes wordt, dan maken we misschien een vervolg.

Lees ook:Bloesempark Amsterdamse Bos staat in bloei
Lees ook:Première Footloose in Den Bosch
Lees ook:EYE Amsterdam presenteert 90 jaar Japanse cinema
Lees ook:Amstelveen: Japan Festival – zondag 23 oktober
Lees ook:Première ‘Sint’ in Muziektheater Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>