Amstelveen: Japan Festival – zondag 23 oktober

Zondag 23 oktober is het Stadsplein van Amstelveen gehuld in Japanse sferen, tijdens het Japan Festival. Amstelveen herbergt een grote Japanse gemeenschap binnen haar gemeentegrenzen. Jong en oud kunnen genieten van een feestelijk programma, met van 12.00 tot 17.00 uur een verscheidenheid aan Japanse culturele voorstellingen.

Zo is er een modeshow, een karate-demonstratie, Japanse Taiko Drum, dans, zang, oude Japanse instrumenten gecombineerd met eigentijdse housemuziek en een loterij. Japanse restaurants uit Amsterdam en Amstelveen en de regio serveren traditionele gerechten uit Japan. Op het Stadsplein staat een grote tent, dus als het weer tegenzit, hoeft dat de pret niet te bederven. He tStadsplein ligt naast de parkeergarage Schouwburg en het busstation Amstelveen.

Lees ook:Bloesempark Amsterdamse Bos staat in bloei
Lees ook:Tilburg Culinair 2010
Lees ook:Tilburg Culinair 2012
Lees ook:Taste of Amsterdam in Amstelpark
Lees ook:Proefmei! in Bergen op Zoom

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>