Taste of Amsterdam in Amstelpark

Donderdag 15 tot en met zondag 18 mei staat Taste of Amsterdam in het Amstelpark: vierdagen zomers eten en drinken en (food)entertainment in de verschillende theaters. Vijftien van de beste restaurants van Amsterdam serveren hun lekkerste gerechten, ‘signature dishes’ van de chefkoks. Goed nieuws: het weer knapt op!

Daarnaast worden er uiteenlopende hapjes en drankjes geserveerd, op de klanken van jazz en soul in een prachtige setting van het park. Op de Foodie Markt bieden grote en kleine producenten hun waren aan. Verder zijn er wijnproeverijen, workshops en is er de Fine Food Exhibition. Taste is donderdag- en vrijdagavond en zaterdag en zondag overdag en ‘s avonds te bezoeken. Tickets en tijden: zie website.

Lees ook:Summertime Festival Den Haag – vrijdag 15 t/m zondag 17 juli
Lees ook:Taste & Travel Fair Rotterdam: unieke fair voor culinaire en bijzondere vakantie-inspiratie
Lees ook:Haarlem Jazz and More 2017
Lees ook:Swingin’ Groningen 2012
Lees ook:Breda Jazz Festival 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>