Première Footloose in Den Bosch

Na de première van Grease in 2006 presenteert Theater aan de Parade in Den Bosch de première van de musical Footloose, van de hand van het creatieve team van de musicals Grease en Fame, op zondag 1 februari 2009. De film Footloose was in de jaren tachtig van de vorige eeuw een kaskraker en maakte een ster van acteur Kevin bacon. Na New York en Londen beleeft ook Nederland nu de musicalversie. De musical is gebaseerd op de film uit 1984 en gaat over een jongen die met zijn moeder naar een ouderwets dorp verhuist, war dansen taboe is en zijn lievelingsmuziek verboden is. 

Verlinde & Vente V&V Entertainment brengt Footloose als opvolger van de succesvolle Fame. Voor het komende jaar staat de swingmusical Hairspray op stapel. Zaterdagavond is in Den Bosch de voorpremière: daarvoor zijn nog kaartjes. De première is uitverkocht. De musical toert tot begin juli door het land; zie website.

Lees ook:Première ‘Fame’ in het Nederlands
Lees ook:Musical ‘Soldaat van Oranje’ opnieuw verlengd
Lees ook:Première Sister Act in Circustheater Scheveningen
Lees ook:Liesbeth List nog eenmaal Edith Piaf
Lees ook:Ciske de Rat in Carré

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>