Musical ‘Soldaat van Oranje’ opnieuw verlengd

De musical ‘Soldaat van Oranje‘ is opnieuw verlengd (trailer: klik hier). De succesvolle musical blijft tot en met december in de Theaterhangar, op het voormalig vliegveld Valkenburg in Katwijk. Aanvankelijk zouden de voorstellingen in september stoppen. De première van de musical was op 30 oktober 2010.

Het is de langstlopende voorstelling uit de Nederlandse theatergeschiedenis. ‘Soldaat van Oranje‘ gaat over de Nederlandse verzetsstrijders in de Tweede Wereldoorlog. Tot nu toe hebben 1,6 miljoen mensen de musical gezien in de draaiende theaterzaal. Zondagmiddag was de 1455e opvoering.

Lees ook:Musical Soldaat van Oranje op vliegbasis Valkenburg
Lees ook:Ciske de Rat in Carré
Lees ook:Opnieuw meldingen van grote vuurbal
Lees ook:Première musical ‘Was Getekend, Annie M.G. Schmidt’ in DeLaMar theater
Lees ook:Pathé Theatre presenteert ‘Miss Saigon 25th Anniversary’ – donderdag 20 oktober

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>