Première musical ‘Was Getekend, Annie M.G. Schmidt’ in DeLaMar theater

Zondagmiddag 24 september gaat de musical ‘Was Getekend, Annie M.G. Schmidt‘ in première met een galavoorstelling in het Amsterdamse DeLaMar Theater. De voorstelling is gebaseerd op de biografie Anna van Annejet van der Zijl. Daarin blikt de hoofdpersoon samen met haar zoon Flip van Duyn terug op haar leven, waarin ze uitgroeide tot geliefd schijfster.

Simone Kleinsma speelt de hoofdrol, William Spaaij speelt de zoon. Annie M.G. Schmidt (1911-1995) liet een groot oeuvre na van boeken, zoals Jip en Janneke, Pluk van de Petteflet en Abeltje, kinderliedjes als Dikketje Dap en musicals als Foxtrot en Heerlijk Duurt het langst.

Lees ook:Kapelle eert Annie M.G. Schmidt met Anniedagen
Lees ook:Floddertje als familievoorstelling
Lees ook:Première ‘Adèle, Conny, Jasperina – de grote drie’ in Stadsschouwburg Utrecht
Lees ook:Televisiewereld geschokt door dood Guus Verstraete
Lees ook:Première Sister Act in Circustheater Scheveningen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>