TowerRun in 28 verdiepingen tellende Hoftoren Den Haag

Op zondag 6 april vindt de eerste ‘Plan TowerrunTowerRun‘ van Nederland plaats. Dit grote fundraising evenement wordt georganiseerd door Plan Nederland. De deelnemers bestormen de 28 verdiepingen van de Hoftoren, landmark van Den Haag. Plan Nederland verwacht dat de deelnemers van deze verticale sponsorrun meer dan € 50.000 op zullen brengen. Hiermee worden projecten gefinancierd om meisjes en jonge vrouwen in ontwikkelingslanden een betere toekomst te geven. Alle opbrengsten van deze loop komen ten goede aan het hoofdfonds van Plan (bron: persbericht).

Het Nederlandse crowdsourcing platform PIF World zal namens Plan Nederland alle donaties verwerken. Deelnemers kunnen zich registreren op www.plannederland.nl/towerrun en met de fondsenwerving beginnen via www.pifworld.com/PlanTowerRun. Mensen die willen deelnemen, kunnen zich voor € 25 registreren en dienen een minimum van € 75 aan sponsorgeld in te zamelen. Honderd procent van elke donatie die via PIF World is gegenereerd, gaat rechtstreeks naar projecten van Plan Nederland in Afrika, Azië en Latijns-Amerika.

PIF World is een onafhankelijke sociale onderneming gevestigd in Nederland zonder banden met enig NGO of overheidsorganisatie. In 2009 en 2010 won PIF World de Best Charity Website award bij de globale Interactive Media Awards en enkele leidende wereldfiguren, zoals Sir Richard Branson en Aartsbisschop Desmond Tutu, staan achter het idee van PIF World. PIF World heeft vijftien medewerkers en is gevestigd in het Cultuurhuis Diamantslijperij in de Pijp van Amsterdam. PIF World is het onafhankelijke crowdsourcing-platform dat mensen verbindt aan non-profitorganisaties in grootschalige fondsenwervingprojecten. De pifworld.com-website is de thuisbasis van meer dan 15.000 geregistreerde fondsenwervers en de deelnemende non-profitorganisaties omvatten onder meer Plan Nederland, Oxfam Novib en War Child.

 

 

Lees ook:Prins Constantijn reikt World Press Photo 2014 Award uit
Lees ook:Winnaars World Press Photo in Nieuwe Kerk Amsterdam
Lees ook:Alfred Charity Cup – geld inzamelen tijdens golftoernooi
Lees ook:Landelijke Nieuwbouwdag 2013
Lees ook:Vakbeurzen ESEF 2012 en Techni-Show in Jaarbeurs Utrecht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>