Vakbeurzen ESEF 2012 en Techni-Show in Jaarbeurs Utrecht

Dinsdag 13 tot en met vrijdag 16 maart 2012 vinden in de Utrechtse Jaarbeurs de tweejaarlijkse vakbeurzen ESEF 2012 en Techni-Show plaats. De ESEF is de belangrijkste vakbeurs van de Benelux op het gebied van toeleveren, uitbesteden en engineering, de Techni-Show voor industriële productietechnieken en verwerking/bewerking van metaal, kunststof, toebehoren en hulpmiddelen.

 

ESEF 2012 ‘biedt wederom veel innovaties en nouveautés’, meldt de website; meer business en meer rendement per vierkante meter staan centraal. Dinsdag vindt gelijktijdig de uitreiking plaats van de ESEF Awards en de Techni-Show Awards. Er zijn drie prijzen: de vakjuryprijs, de publieksprijs en de Made in Holland Award voor het meeste innovatieve product van eigen bodem. De beurzen zijn alle dagen te bezoeken van 10.00 tot 17.30 uur. Donderdag is de Techni-Show geopend tot 21.00 uur. Beide beurzen zijn met één badge te bezoeken, registreren: zie website.

Lees ook:Techni-Show en ESEF in de Jaarbeurs
Lees ook:Vakbeurs ESEF in de Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:Vakbeurs Techni-Show in de Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:Industrie-ICT en ICT-Logistiek in Jaarbeurs
Lees ook:Beau Monde Awards 2013

1 Reacties // Reageer

One thought on “Vakbeurzen ESEF 2012 en Techni-Show in Jaarbeurs Utrecht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>