Techni-Show en ESEF in de Jaarbeurs

Van dinsdag 9 tot en met vrijdag 12 maart 2010 maart vinden in de Utrechtse Jaarbeurs de tweejaarlijkse vakbeurzen Techni-Show en ESEF 2010  plaats (2012: klik hier). De ESEF trok in 2008 ruim 32.000 bezoekers en is de belangrijkste vakbeurs van de Benelux op het gebied van  toeleveren, uitbesteden en engineering, de Techni-Show  voor industriële productie-technieken en verwerking en bewerking van metalen, toebehoren en hulpmiddelen. Op de laatste editie kwamen maar liefst 55.000 bezoekers naar de Techni-Show. De beurzen zijn alle dagen te bezoeken van 10.00 tot 17.30 uur. Beide beurzen zijn met één badge te bezoeken, registreren kan online.

 

Dinsdag worden de winnaars van de ESEF Awards en de Techni-Show Innovatie Awards bekendgemaakt. De uitreiking wordt bijzonder, want de regisseur van de uitreiking van de Gouden Loekies (de beste TV-reclame) tekent dit jaar voor de show rondom de uitreiking. Er zijn drie categorieën: Engineering, Innovatieve Materiaal Toepassing en Best Supplier. Naast deze drie vakprijzen bepaalt het publiek de winnaar van de publieksprijs. Verder wordt de winnaar van de made in Holland Award bekend gemaakt. Woensdag vindt het Industriedebat plaats, met als thema ‘Goed kopen en duurzaam maken’. Dezelfde dag vindt het traditionele ontbijtsymposium plaats, dit jaar met als thema ‘Crisis als brandstof’. De Technische Universiteit Eindhoven verzorgt iedere dag demonstraties robotvoetbal. Er is het Energy Efficiency Plein, het EMS Paviljoen (Electronic Manufacturing Services) en het Designpaviljoen. De handen kunnen uit de mouwen op het Doeplein en tijdens de Nationale Kampioenschappen Vakkanjers.

Lees ook:Vakbeurzen ESEF 2012 en Techni-Show in Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:Vakbeurs ESEF in de Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:Vakbeurs Techni-Show in de Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:Industrie-ICT en ICT-Logistiek in Jaarbeurs
Lees ook:VENUEZ Hospitality & Style Award gala in Hotel Okura Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>