Vakbeurs Techni-Show in de Jaarbeurs Utrecht

Van dinsdag 11 tot en met zaterdag 15 maart vindt voor de 25e keer de Techni-Show plaats in de Utrechtse Jaarbeurs: de grootste tweejaarlijkse vakbeurs voor industriële productietechniek in de Benelux (editie 2012: klik hier). Minister Van der Hoeven van Economische Zaken opent de beurs. De beursorganisatie VNU Exhibitions is opzoek naar de allereerste bezoeker van de allereerste Techni-Show in 1951 in Rotterdam. Nederland was in november één van de best presterende landen op de WorldSkills in Japan, waar Nederlandse Vakkanjers medailles behaalden voor hun vakmanschap. Dinsdag wordt bekendgemaakt welke inzendingen van exposanten de Techni-Show Awards 2008 in de wacht hebben gesleept; de juryprijs en de publieksprijs.

Naast het beursgedeelte zijn er verschillende activiteiten. Op woensdag vindt het Industrie Debat plaats; thema: ‘Total costs of Ownership’ (inschrijven online). Op donderdag organiseert de VIMAG een ontbijtsymposium over procesinnovatie in de metaalindustrie. De managers van technische opleidingen komen bijeen en bespreken de nieuwste inzichten in techniek en industrie. Op ‘doepleinen’ kunnen studenten aan de slag. Een overzichtstentoonstelling laat 25 edities van de beurs zien, met zaken als oude machines, foto’s, notulen, Polygoonjournaal en advertenties.  Zaterdag is open dag van de maakindustrie voor kinderen die het basisonderwijs verlaten. Centrale invalshoek: de industrie is sexy en werkt met hightech machines. De beurs is op dinsdag, woensdag en vrijdag open van 10.00 tot 17.30 uur, donderdag tot 21.00 uur en zaterdag tot 15.00 uur. Tegelijkertijd vindt de ESEF plaats in de Jaarbeurs: toeleveren, uitbesteden en engineering op topniveau. De beurs is gratis toegankelijk: online is een toegangsbadge aan te vragen, die ook toegang geeft tot de ESEF.

 

 

 

Lees ook:Vakbeurs ESEF in de Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:Vakbeurzen ESEF 2012 en Techni-Show in Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:Industrie-ICT en ICT-Logistiek in Jaarbeurs
Lees ook:Techni-Show en ESEF in de Jaarbeurs
Lees ook:‘Second Home International’ in de Jaarbeurs

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Vakbeurs Techni-Show in de Jaarbeurs Utrecht

  1. Pingback: Vakbeurs ESEF in de Jaarbeurs Utrecht | Eropuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>