Vakbeurs ESEF in de Jaarbeurs Utrecht

Van dinsdag 11 tot en met vrijdag 14 maart vindt parallel aan de Techni-Show in de Utrechtse Jaarbeurs de ESEF plaats: de vakbeurs voor Toeleveren, Uitbesteden en Engineering (editie 2012: klik hier). Innovaties, trends, oplossingen, nieuwe productietechnologieën en het laatste nieuws uit de branche. Ruim 500 exposanten uit de ketens Rubber en Kunststof, metaal, Oppervlakte en Systemen, Engineering en Electronics presenteren producten, systemen en toepassingen. Beide beurzen zijn gratis en met één badge te bezoeken (online te bestellen).

Naast activiteiten op de Techni-Show, die ook ESEF bezoekers kunnen bijwonen, biedt de ESEF op donderdag ‘Meet & Match’, waar potentiële partners kunnen netwerken (voorregistreren kan online). Duitse multinationals komen vertellen wat hun inkoop -en innovatiestrategieën zijn: ‘Einkauf & Innovation’. Registratie kan online; hieraan zijn wel kosten verbonden: € 60,= voor leden van de Metaalunie en de Nevat en € 80,= voor niet-leden. Dinsdag wordt de winnaar van de EEA Award bekendgemaakt, samen met de Techni-Show Award. De beurs is op dinsdag tot en met donderdag open van 10.00 tot 17.30 uur en vrijdag tot 17.00 uur.

 

 

Lees ook:Vakbeurzen ESEF 2012 en Techni-Show in Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:Techni-Show en ESEF in de Jaarbeurs
Lees ook:Vakbeurs Techni-Show in de Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:Industrie-ICT en ICT-Logistiek in Jaarbeurs
Lees ook:Prinses Beatrix bezoekt Long Live Arts: Europese conferentie over ouderen & cultuur in Den Haag

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Vakbeurs ESEF in de Jaarbeurs Utrecht

  1. Pingback: Vakbeurs Techni-Show in de Jaarbeurs Utrecht | Eropuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>