Beau Monde Awards 2013

Maandag 11 november worden de Beau Mode Awards 2013 uitgereikt, de belangrijkste prijzen van de Nederlandse glamourwereld. Het blad Beau Monde reikt de prijzen voor de 14e keer uit. Vorig jaar was dat in het Amstel Hotel; of dat dit jaar ook zo is, staat nergens vermeld. Het publiek kon vanaf 15 oktober via internet stemmen. Er zijn prijzen in vier categorieën: aan het mooiste covermodel, de beste make-over, de mooiste beautylook en de meest stijlvolle vrouw van Nederland.

De Cover Girl Awards gaat naar de mooiste vrouwelijke BN’er die op de cover van het blad heeft gestaan. Genomineerd zijn model Kim Feenstra, presentatrice Nicolette van Dam en actrice Lieke van Lexmond. Vorig jaar won Yolanthe Sneijders Cabau de Cover Girl Award, Leontien van Moorsel de Make Over Award, Nikkie Piessen de Leco Look Award en Sylvie van der Vaart de Style Award.

Lees ook:Gouden Roos voor EO-kinderprogramma
Lees ook:VENUEZ Hospitality & Style Award gala in Hotel Okura Amsterdam
Lees ook:Genomineerden Hospitality & Style Awards 2016 bekendgemaakt
Lees ook:Awardsgala voor Nederlandse horeca
Lees ook:Winnaars Entree Hospitality & Style Awards 2016

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>