Alfred Charity Cup – geld inzamelen tijdens golftoernooi

Zondag 18 juni vindt voor de tweede keer de Alfred Charity Cup plaats. Podiumartiest en golfliefhebber Herman van Veen heeft initiatief genomen voor de Alfred (J. Kwak) Charity Cup. Doel is om geld in te zamelen om minder bedeelde kinderen ‘onvergetelijke dagen te bezorgen’. Het vindt plaats op golfpark Soestduinen, deelname kost 150 euro per persoon, inclusief golf, een BBQ en een avondprogramma.

Met de opbrengst van de eerste editie in 2015 werd een doe-dag georganiseerd op landgoed De Paltz (het Herman van Veen Arts Center) voor kinderen die in het asielzoekerscentrum in Soest/Zeist zaten. Herman va nVeen is razend populair in Duitsland: daar worden al jaren soortgelijke charity-toernooien onder zijn naam georganiseerd. Dit keer wordt niet alleen geld ingezameld voor asielzoekerskinderen, maar ook voor kinderen die ‘een extra verzetje kunnen gebruiken’.

Lees ook:Jarige Herman van Veen geëerd met oeuvreprijs
Lees ook:Extra voorstellingen Herman ven Veen in Carré
Lees ook:Carré verbouwt ook in Madurodam
Lees ook:Herman van Veen viert jubileum in Carré
Lees ook:Carré viert Herman van Veen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>