Landelijke Nieuwbouwdag 2013

44_1Zaterdag 28 september is het voor de negende keer Landelijke Nieuwbouwdag. In het hele land doen tientallen projectontwikkelaars en woningcorporaties eraan mee. Op deze dag kan iedereen nieuwbouwprojecten in het hele land komen bekijken, circa 110 projecten met zowel koop- als huurwoningen, om meer te weten te komen over de energiebesparende technieken en de duurzame materialen die er zijn gebruikt. Deskundige medewerkers verzorgen rondleidingen en beantwoorden vragen.

Deelnemende bedrijven waren enthousiast over de resultaten van voorgaande edities en zetten graag hun schouders onder de gezamenlijke Open Dag. Volgens deelnemers is een Landelijke Nieuwbouwdag ideaal om uitgerekend in deze moeilijke tijden de voordelen van een nieuwbouwwoning te laten zien.’Nieuwbouwdag in teken van kostenvoordeel’  is het thema dit jaar. De openingstijden van alle deelnemende projecten is van 11.00 tot 15.00 uur.

Lees ook:Zondag 14 juni: Open Kloosterdag
Lees ook:Max Proms in de Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:Nationale Sportweek 2014
Lees ook:Drakenboot Festival Apeldoorn 2012
Lees ook:Intocht Sinterklaas in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>