Nieuwjaarsontvangst koning en koningin in Paleis op de Dam

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima houden de jaarlijkse nieuwjaarsontvangst op dinsdag 17 en woensdag 18 januari: dinsdag voor Nederlandse genodigden, de dag erop voor buitenlandse diplomaten. Ook prinsessen Beatrix en Margriet en prof. Pieter van Vollenhoven zijn beide dagen aanwezig.

Zie ook: Tulpen-pluktuin op de Dam

Dinsdag komen ‘enkele honderden gasten die de Nederlandse samenleving vertegenwoordigen’. Daarnaast zijn er ‘specifiek leerkrachten en enkele bestuurders uit het primair en voortgezet onderwijs’ uitgenodigd.Woensdag komen de leden van het corps diplomatique en internationale organisaties. Misschien is het een beetje flauw, maar als simpele burger vraag ik me af: zou het koninklijke gezelschap dinsdagnacht in het Amsterdamse Paleis blijven slapen…?

Lees ook:Nieuwjaarsontvangsten koning in Paleis op de Dam
Lees ook:Vakbeurs ‘Onderwijs & ITC’ in Utrecht
Lees ook:Van Gogh Museum lanceert ‘Van Gogh op school’
Lees ook:Regeling schoolvakanties op de schop
Lees ook:Leraren zijn werkdruk zat en gaan staken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>