Nieuwjaarsontvangsten koning in Paleis op de Dam

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima houden de jaarlijkse  nieuwjaarsontvangst op dinsdag 16 en woensdag 17 januari: dinsdag voor Nederlandse genodigden, de dag erop voor buitenlandse diplomaten. Ook prinsessen Beatrix en Margriet en prof. Pieter van Vollenhoven zijn beide dagen aanwezig.

Dinsdag komen ‘enkele honderden gasten uit politiek en openbaar bestuur en uit ‘diverse sectoren van de Nederlandse samenleving’. Daarnaast zijn er dit jaar ‘specifiek vertegenwoordigers van de eenheden en onderdelen van de Nationale Politie uitgenodigd.’ Woensdag ontvangt de koning de leden van het corps diplomatique en internationaler organisaties.

Lees ook:Nieuwjaarsontvangst koning en koningin in Paleis op de Dam
Lees ook:Jaarlijkse sleuteldragersborrel voor Prinsen Carnaval in provinciehuis Brabant
Lees ook:Marine bestaat 525 jaar
Lees ook:Big Improvement Day kijkt over de kredietcrisis heen
Lees ook:Brechtfestival Deventer: woensdag 10 t/m zondag 13 december

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>