Juliana even terug op paleis Soestdijk

Juliana is even terug op paleis Soestdijk. Het wassen beeld van de koningin van madame Tussaud is de komende drie maanden te zien in het voormalige woon- en werkpaleis van koningin Juliana en haar man prins Bernhard.

De reden is de tienjarige sterfdag van Juliana in maart en de tentoonstelling ‘Op Soestdijk, 200 jaar Koninkrijk‘ die wegens succes is verlengd tot en met 30 maart 2014. Prinses Juliana overleed 20 maart 2004. Na haar dood kreeg ze de titel koningin terug, net zoals bij haar moeder Wilhelmina gebeurde..

Lees ook:Defilé terug op Koninginnedag 2009
Lees ook:Fototentoonstelling Beatrix op Soestdijk
Lees ook:Lampionnenoptochten op verjaardag koningin
Lees ook:Wilhelmina’s levensavond in Paleis Het Loo
Lees ook:Tentoonstelling Escher in paleis Soestdijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>