Amsterdam Denim Days 2016

Maandag 11 tot en met zondag 17 april is Amsterdam voor de derde keer trekpleister voor ‘mensen met een indigo hart’: tijdens de Amsterdam Denim Days (2017: klik hier), met een programma voor iedereen die van denim houdt, van merken en ontwerpers tot dragers en sprekers. De hele week is er op indigo gebied van alles te beleven  in het centrum in het centrum van de hoofdstad.

Het publiek is welkom op het tweedaags festival Blueprint in de Westergasfabriek, op vrijdag 15 en zaterdag 16 april, met een vintage markt, exposities, muziek, seminars, workshops en food & drinks. Speciaal voor professionals vindt Kingpins op 13 en 14 april in de Westergasfabriek plaats en zijn er op 15 en 16 april seminars in het Ketelhuis.

Lees ook:Amsterdam Denim Days 2017
Lees ook:Amsterdam Denim Days
Lees ook:Amsterdam Denim Days 2015
Lees ook:Meesterlijk in Westergasfabriek Amsterdam
Lees ook:Food Film Festival in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>